Prevareni ste. Kome ćete se obratiti za pomoć?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Djelatnici ZHM heroji

Opširnije...

Programirani kvarovi zabranjeni

Opširnije...

Primjer dobre poslovne prakse

Zaista je prava rijetkost da u moru „nagradnih natječaja“ koje nude trgovine i trgovački centri, da par dana poslije kupovine proizvoda (play station PS4 bundle) potrošačica dobije slijedeću obavijest:

Poštovani,

S veseljem Vam javljamo da ćete  paket koji ste naručili u  statusu prednarudžbe dobiti po sniženoj cijeni (2.499,00 kn umjesto 2.899,00 kn).

Ukoliko ste bundle već platili, ljubazno Vas molimo da nam javite da li biste htjeli razliku u iznosu dobiti uplaćenu na Vaš račun ili biste željeli razliku u novčanoj vrijednosti iskoristiti na nešto drugo iz naše gaming ponude?

S poštovanjem,

Takvu obavijest je potrošačica dobila od firme „Sancta Domenica“.

Kako je obavijest bila nevjerojatna, potrošačica se obratila Međimurskom info centru potrošača za savjet je li da reagira na ovu obavijest. Aktivnisti MICP su kontaktirali „Sancta Domenicu“ i uvjerili se da ovakav oblik dobre poslovne prakse nije kod njih izuzetak.

Potrošačica je odabrala povrat novaca i ovih dana joj je 400,00 kn sjelo na račun.

S posebnom radošću ističemo dobru poslovnu praksu trgovina „Sancta Domenica“, te pozivamo trgovce da slijede primjer „Sancta Domenica“, jer svi želimo biti zadovoljni potrošači.

Divan osjećaj zar ne ?

Potrošači, šaljite nam informacije dobre poslovne prakse, jer potrošač ima pravo na cjelovitu, pravovremenu i istinitu informaciju, temeljem koje može donijeti najpovoljniju odluku za sebe tj. odlučiti gdje će što kupovati !

Željko Tomašić