Prevareni ste. Kome ćete se obratiti za pomoć?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Djelatnici ZHM heroji

Opširnije...

KTC - neće raditi nedjeljom

Opširnije...

Savjetovalište potrošača - Split

Naša Udruga od 03. lipnja 2019. godine počinje ponovno provoditi besplatno savjetovanje potrošača na području Splita, u okviru projekta kojeg financira Grad Split.

Savjetovanje potrošača podrazumijeva pojašnjavanje propisa i postupaka za ostvarivanje prava i ekonomskih interesa potrošača – fizičkih osoba koje sklapaju pravni posao ili djeluju na tržištu izvan svoje trgovačke, poslovne, obrtničke ili profesionalne djelatnosti.

Savjetovanje će se provoditi putem telefona 095/524-9007, svakim radnim danom u periodu od 10:00 do 14:00 sati, kao i putem pošte i naše adrese elektronske pošte: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  

Građani također savjet mogu dobiti i osobnim dolaskom u prostorije savjetovališta u Splitu, na adresi Omiška 14 (prostorije GK Lučac-Manuš), svakim radnim danom osim srijede, također u periodu od 10:00 do 14:00 sati.

 

Raspored savjetovanja prema potrošačkim područjima:

Opća prava potrošača: pon-pet, 10:00 – 14:00 sati (savjetnik Vlado Biljarski, dipl. oec.)

Financijske usluge i pravna pitanja: ponedjeljak 10:00 – 14:00 sati (savjetnica Iskra Maras – Jelavić, dipl. iur.)

Usluge elektroničkih komunikacija: četvrtak 10:00 – 14:00 sati (savjetnica Zagorka Krvavica, dipl.ing.el.)

Energija, komunalne djelatnosti i pričuva: svakim radnim danom, samo putem elektronske pošte (savjetnici Nenad Kurtović i Ante Tičić) – po potrebi se dogovara telefonski ili osobni kontakt.

 

Projekt traje do 30. studenog 2019. godine.

Vlado Biljarski