Prevareni ste. Kome ćete se obratiti za pomoć?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Djelatnici ZHM heroji

Opširnije...

KTC - neće raditi nedjeljom

Opširnije...
Održana četvrta od devet informativno-edukativna radionica projekta "Potrošačka školica" 

U subotu, 12. listopada 2019. godine, u Demokratskom rasadniku Pučkog otvorenog učilišta Duga Resa, održana je četvrta informativno - edukativna radionica u sklopu projekta "Potrošačka školica" s temom "Suvlasnički odnosi".

Predavanje su održali voditeljica projekta Monika Milčić i izvoditelj na projektu Dean Radišić iz „MREŽNICE“ – udruge za zaštitu potrošača grada Duge Rese, te su potrošačima kasnije pomogli u rješavanju njihovih konkretnih problema. Svi su polaznici radionice dobili i informativni letak s najvažnijim informacijama.

Voditeljica projekta Monika Milčić upoznala je sudionike radionice sa pojmom suvlasništva i suvlasničkim dijelovima kako ih definira Zakon o vlasništvu i drugim stvarnim pravima. Objasnila je obveze upravitelja, te poslove redovite i izvanredne uprave te institut isključenja suvlasnika iz suvlasničke zajednice.

Gospodin Dean Radišić potrošačima je objasnio etažno vlasništvo i upravljanje cijelom nekretninom. Osvrnuo se i na predstavnika suvlasnika i zajedničku pričuvu te detaljno pojasnio donošenje odluka i nužne i hitne popravke na nekretnini.

Nakon samog predavanja potrošačima su izvoditelji radionice odgovarali na pitanja u vezi s osnivanjem udruge suvlasnika zbog upravljanja nekretninom te zajedničkom pričuvom i nelegalnim odlukama predstavnika suvlasnika.

Zahvaljujemo svima koji su došli na radionicu, a osobito gradu Dugoj Resi i gospodinu Igoru Črnugelju što su nam ustupili prostor Demokratskog rasadnika za održavanje treće informativno-edukativne radionice, te vas sve pozivamo na petu radionicu u subotu 09. studenoga 2019. godine s temom „Telekomunikacijske usluge i RTV pristojba“ koju će izvoditi voditeljica projekta Monika Milčić, i izvoditelj na projektu Dean Radišić.

Mrežnica.info

Bahatost HRT-ovih kontrolora nezakonita

 
Pozivamo sve potrošače da se uključimo zajedno u borbu protiv ove bahatosti HRT-a
Opširnije...

10.000 kn za priključak vode. SRAMOTA!

Potrošač platio 10.000 kn kako bi imao pitku vodu. Gradu 6.000 kn i 4.000 Vodovodu
Opširnije...

HNB: Naplaćivanje bankarskih usluga

  Naplaćivanje isplate na šalterima: Zakonsko pravo ili nepoštena poslovna praksa?
Opširnije...

Otvoreno pismo zelene liste ministrici poljoprivrede

  Zelena lista poručuje: " Tržimo hitnu zabranu koncentriranog glifosata i u Hrvatskoj."
Opširnije...