Sedmi ljudski koronavirus po redu

Opširnije...
Plus hosting - banner
 


Zaštitar se ženi nije ispričao za svoje neprimjereno ponašanje što ju je naročito povrijedilo.

Opširnije...
Održana četvrta od devet informativno-edukativna radionica projekta "Potrošačka školica" 

U subotu, 12. listopada 2019. godine, u Demokratskom rasadniku Pučkog otvorenog učilišta Duga Resa, održana je četvrta informativno - edukativna radionica u sklopu projekta "Potrošačka školica" s temom "Suvlasnički odnosi".

Predavanje su održali voditeljica projekta Monika Milčić i izvoditelj na projektu Dean Radišić iz „MREŽNICE“ – udruge za zaštitu potrošača grada Duge Rese, te su potrošačima kasnije pomogli u rješavanju njihovih konkretnih problema. Svi su polaznici radionice dobili i informativni letak s najvažnijim informacijama.

Voditeljica projekta Monika Milčić upoznala je sudionike radionice sa pojmom suvlasništva i suvlasničkim dijelovima kako ih definira Zakon o vlasništvu i drugim stvarnim pravima. Objasnila je obveze upravitelja, te poslove redovite i izvanredne uprave te institut isključenja suvlasnika iz suvlasničke zajednice.

Gospodin Dean Radišić potrošačima je objasnio etažno vlasništvo i upravljanje cijelom nekretninom. Osvrnuo se i na predstavnika suvlasnika i zajedničku pričuvu te detaljno pojasnio donošenje odluka i nužne i hitne popravke na nekretnini.

Nakon samog predavanja potrošačima su izvoditelji radionice odgovarali na pitanja u vezi s osnivanjem udruge suvlasnika zbog upravljanja nekretninom te zajedničkom pričuvom i nelegalnim odlukama predstavnika suvlasnika.

Zahvaljujemo svima koji su došli na radionicu, a osobito gradu Dugoj Resi i gospodinu Igoru Črnugelju što su nam ustupili prostor Demokratskog rasadnika za održavanje treće informativno-edukativne radionice, te vas sve pozivamo na petu radionicu u subotu 09. studenoga 2019. godine s temom „Telekomunikacijske usluge i RTV pristojba“ koju će izvoditi voditeljica projekta Monika Milčić, i izvoditelj na projektu Dean Radišić.

Mrežnica.info

Plus hosting - banner

Hrvatska po potrošnji pretposljednja u EU

 


Hrvatska po potrošnji i BDP-u po stanovniku pretposljednja u Europskoj uniji

Opširnije...

Prvi Prelog sa 66 posto, Zagreb na 17, a Split na manje od četiri

 


Prema rezultatima u odvajanju komunalnog otpada, čak 11 ih je iz Međimurske županije.

Opširnije...

Nema zastare za ugovore u CHF!

 

Građani na ovo čekali godinama: Nema zastare kod ništetnih ugovora u CHF!

Opširnije...

Van prebivališta u RH, javite se najbližem liječniku

 


Za vrijeme boravka van mjesta prebivališta se najbližem liječniku gdje se zateknete.

Opširnije...