Prevareni ste. Kome ćete se obratiti za pomoć?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Djelatnici ZHM heroji

Opširnije...

KTC - neće raditi nedjeljom

Opširnije...
Međimurci koji imaju rješenje o deložaciji ili im prijeti deložacija iz jedinog doma neka se jave.

Udruga Ovršni poziva građane Međimurske županije koji imaju rješenje o deložaciji ili im prijeti deložacija iz jedinog doma da nam se jave. Udruga je u suradnji s Međimurskom županijom osigurala sredstva za pomoć deložiranim građanima ili onima kojima prijeti deložacija iz jedinog doma.

Osiguravamo pravnu pomoć odvjetnika, pomoć oko pronalaska novog stambenog smještaja ako bude potrebno, pomoć oko plaćanja prvih stanarina i režija(ograničeni vremenski rok). Udruga će putem ovih sredstava socijalno zbrinuti građane koji su deložirani ili im prijeti deložacija iz jedinog doma.

Pozivamo građane da nam se jave i da ne čekaju da bude prekasno, da dođe do deložacije već da se jave odmah, jer se može kada se krene na vrijeme puno toga učiniti.Udruga ima svog odvjetnika koji se zajedno sa nama bori protiv ovršne mafije.

Zato vas obavještavamo kako postupiti da ne dođe do deložacije iz jedinog doma. Građani neka ne izbjegavaju primati pozive, obratite pozornost na pouku o pravnom lijeku i pročitati u kojem roku se stranka može žaliti, ako se smatra da je riješenje o ovrsi neosnovano svakako uložiti žalbu u žalbenom roku.

Računanje roka za žalbu teče od sljedećeg dana, ne od onog kojeg ste primili poštu i završava zadnjeg dana u kojem je rok određen. Ako rok za ulaganje žalbe ističe na dan državnog praznika, subotom ili nedjeljom rok završava u tom slučaju sljedećeg radnog dana.U toj žalbi treba istaknuti sve relevantne činjenice.

Javite se na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. Udruga Ovršni Međimurske županije.

Bahatost HRT-ovih kontrolora nezakonita

 
Pozivamo sve potrošače da se uključimo zajedno u borbu protiv ove bahatosti HRT-a
Opširnije...

10.000 kn za priključak vode. SRAMOTA!

Potrošač platio 10.000 kn kako bi imao pitku vodu. Gradu 6.000 kn i 4.000 Vodovodu
Opširnije...

HNB: Naplaćivanje bankarskih usluga

  Naplaćivanje isplate na šalterima: Zakonsko pravo ili nepoštena poslovna praksa?
Opširnije...

Otvoreno pismo zelene liste ministrici poljoprivrede

  Zelena lista poručuje: " Tržimo hitnu zabranu koncentriranog glifosata i u Hrvatskoj."
Opširnije...