Prevareni ste. Kome ćete se obratiti za pomoć?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Djelatnici ZHM heroji

Opširnije...

KTC - neće raditi nedjeljom

Opširnije...

Piše: Žana Beber

--------------------------------

Tko to zapravo vlada našim Zagrebom?! Velika većina složit će se sa mnom da je "gospodin" Bandić najgori gradonačelnik u povijesti ovog grada. "Zahvalimo" mu što je u 19 godina svog "delanja" ucifrao naš grad fontanama i nepotrebnim spomenicima, naravno iz našeg džepa. Također, zbog njega Zagreb propada, jer politika "gospodina" Bandića i HDZ-a, nisu u službi nas građana, već njih samih!

U svo ovo vrijeme Bandićevog terora, Zagreb je postao grad sinonim za namještanje poslova i radova, dobivanje istih jedino ako ste vjerni članovi BM365, kumovi, rodijaci, dupelizci dotičnog, te HDZ-a, pod čijom je zaštitom. Milan Bandić fascinantno je preživio što niti jedan političar u povijesti Hrvatske nije. 19 godina na čelu Zagreba, dok je istovremeno protiv njega podignuto više od stotinu kaznenih prijava. Njegovi suradnici, uhljebi, također su pod raznoraznim optužnicama za milijunske počinjene štete i razna koruptivna pogodovanja.

Završio je čak i u pritvoru, doduše nakratko. Svi smo se tada ponadali da će to biti kraj njegovog terora i seljačizma, ali nažalost, to se nije dogodilo. Još je tu, još nam penetrira u mozak, te nastavlja samouvjereno vladati Zagrebom. Kako to? Osobno mi ga je dosta – njega, njegove nekompetencije za funkciju koju obnaša, njegovog primitivizma i malograđanštine. Koliko ćemo ga još morati trpiti? Bandiću, penetriraj u mozgove onih koje si nam doveo iz svog varoša i uhljebio na posebno izmišljene funkcije!

NAMA JE ZAISTA DOSTA!

Žana Beber

Bahatost HRT-ovih kontrolora nezakonita

 
Pozivamo sve potrošače da se uključimo zajedno u borbu protiv ove bahatosti HRT-a
Opširnije...

10.000 kn za priključak vode. SRAMOTA!

Potrošač platio 10.000 kn kako bi imao pitku vodu. Gradu 6.000 kn i 4.000 Vodovodu
Opširnije...

HNB: Naplaćivanje bankarskih usluga

  Naplaćivanje isplate na šalterima: Zakonsko pravo ili nepoštena poslovna praksa?
Opširnije...

Otvoreno pismo zelene liste ministrici poljoprivrede

  Zelena lista poručuje: " Tržimo hitnu zabranu koncentriranog glifosata i u Hrvatskoj."
Opširnije...