Prevareni ste. Kome ćete se obratiti za pomoć?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Djelatnici ZHM heroji

Opširnije...

Programirani kvarovi zabranjeni

Opširnije...

Piše: Žana Beber

--------------------------------

U četvrtak, 19. rujna 2019., na prvom čitanju novog Ovršnog zakona, Udruga Ovršni iznijela je svoj prijedlog .Oko vrata nosili smo omče, naš simbol stanja u kojem se nalazi hrvatski narod. Tim činom htjeli smo osvijestiti saborske zastupnike, koji potezom jedne ruke odlučuju o svima u RH, i koji su nas sve i doveli u takvo stanje. Većina njih glasuje za ili protiv po naređenju šefova svojih stranaka.

Dosta je straha od stranačkih sankcija! Vrijeme je da se zastupnici osvijeste i glasuju po savjesti, kako narod i ZASLUŽUJE! Hrvatska ima problem neznanja, koji zahvaća sve slojeve društva, i koji je kriv i za takvo stanje u Saboru. Visokoobrazovani masovno iseljavaju jer ovdje ne mogu naći posao (ili barem ne u struci), uključujući i ugledne, vrhunske znanstvenike koje tjeraju zbog političke nepodobnosti. Osim zbog našeg mentaliteta, u kojem je poželjno uklopiti se i biti isti kao drugi, slobodnu misao dodatno ugrožavaju globalizacija, nekvalitetan obrazovni sustav i povođenje za lošim direktivama EU.

Zbog toga ne čudi da u strankama napreduju podobni, a ne sposobni, koji plešu kako šef stranke svira. Žive u nekom svom svijetu, svijetu visokih plaća, službenih limuzina i najskupljih delicija u saborskoj kantini, po cijenama za koje si običan čovjek ne može priuštiti ni najjednostavniji ručak. Zato smo im odlučili dati na znanje kako živimo svi mi ostali, i kako da to promijene.