Prevareni ste. Kome ćete se obratiti za pomoć?
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

Djelatnici ZHM heroji

Opširnije...

Programirani kvarovi zabranjeni

Opširnije...
Održivi laboratorij kuhanja “Hrana ne mora biti otpad“ predvođen Dianom Gluhak Spajić .

Centar za edukaciju i informiranje potrošača i Centar za nutricionizam Vas pozivaju na održivi laboratorij kuhanja “Hrana ne mora biti otpad “predvođen Dianom Gluhak Spajić s ciljem smanjenja bacanja hrane.

O LABORATORIJU

Laboratorij će se održati u srijedu, 26.06.2019. sa početkom u 18 sati u Zagrebačkom inovacijskom centru (ZICER), Avenija Dubrovnik 15., a dati će odgovor polaznicima kako predstaviti priču koja će utjecati na podizanje razine svijesti građana o važnosti smanjenja otpada od hrane.

PROGRAM

  1. Kratko predavanje
  2. Nutricionističko-kulinarska radionica tijekom koje je će predstavnici medija kao aktivni sudionici pripremati obroke od voća i povrća.

KOME JE LABORATORIJ NAMJENJEN?

Laboratorij je namijenjen širokom spektru medijskih zaposlenika : direktorima /cama medijskih kuća, urednicima / cama, voditeljima / cama emisija, novinarima / kama , blogerima / cama.

Prijave na laboratorij možete slati na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Za sva dodatna pitanja možete se obratiti na broj :098 908 8232.

Laboratorij održivog kuhanja aktivnost je projekta “Globalni pristup učenju o stvaranju otpada od hrane u neformalnom obrazovanju" koji sufinancira Europska Unija i Ured za udruge Vlada Republike Hrvatske .

Radujemo se Vašem dolasku!

Tanja Popović Filipović

Pozivnica - LABORATORIJ ODRŽIVOG KUHANJA: “HRANA NE MORA BITI OTPAD“ - original (pdf)